TechnologiesCV

Subtract

NATURALESA I CULTURA EN L’ÉSSER HUMÀ – Filosofia- 1 batxillerat

Quieres más apuntes??? Únete a nuestro Telegram 👉 t.me/cveduca

¡Añade tus apuntes! Simplemente, envía un mail a [email protected]

Información sobre estos apuntes

NATURALESA I CULTURA EN L’ÉSSER HUMÀ La filosofia antiga va proposar idees com el fixisme i la generació espontània per explicar l'origen de la vida, així com també la religió amb la teoria del creacionisme. El fixisme afirmava que les espècies sempre havien estat iguals sense evolucionar fins al segle XIX, quan van sorgir noves teories que van anar en contra d'aquesta idea, com la teoria de l'evolució proposada per Lamarck. Aquesta teoria deia que els organismes s'adaptaven al seu entorn i desenvolupaven diferents òrgans i característiques a mesura que els feien servir, com el coll llarg de la girafa. Però el problema era que Lamarck creia que els individus adquirien característiques durant la vida i les transmetien als seus fills, cosa que no era del tot cert. Més endavant, Darwin va proposar la teoria de la selecció natural, afirmant que a totes les espècies hi havia individus amb característiques variables que es transmetien als seus descendents. Si aquestes característiques els ...