TechnologiesCV

Subtract

probabilidad – mates aplicadas – 1 bach

Quieres más apuntes??? Únete a nuestro Telegram 👉 t.me/cveduca

¡Añade tus apuntes! Simplemente, envía un mail a [email protected]

Información sobre estos apuntes

El espai mostral és una manera de veure tots els resultats que es poden aconseguir. Hi ha diverses tècniques de recompte, com el diagrama d'arbre, les variacions, les variacions amb repetició, les permutacions, les combinacions i els esdeveniments o sucesos. Hi ha una freqüència associada a cada un d'aquests elements i propietats. Els resultats inclouen elements individuals i compostos, així com unions i interseccions. Els resultats també s'expressen en termes de probabilitat i s'apliquen a situacions segures i impossibles. Els resultats es poden mesurar mitjançant la fórmula F = casos favorables / casos possibles. TechnologiesCV proporciona apunts per a l'estudi, però no es garanteix que la informació sigui del 100% verídica i pot contenir errors.