TechnologiesCV

Subtract

Tipologies textuals

Quieres más apuntes??? Únete a nuestro Telegram 👉 t.me/cveduca

¡Añade tus apuntes! Simplemente, envía un mail a [email protected]

Información sobre estos apuntes

Tipologies textuals EL TEXT DESCRIPTIU El text descriptiu és aquell que ens explica característiques d’un objecte o persona. Característiques Molts adjectius i noms (paraules nominals). Hi ha verbs copulatius (ser, estar, semblar). Perquè l’adjectiu ens ajuda a descriure i els noms l’acompanyen. Conjugat en present, i passat imperfet. El temps no és molt important. Prosopografia: només descripció física Caracterització directa (física o psíquica): no s’ha d’interpretar res, directament et diu com és la persona. Ha de seguir un ordre. Tipus de descripció Tipus de caracterització Retrat: explicació física i psíquica d’una persona. Etopeia: només descripció psíquica Caracterització indirecta (física o psíquica)...